donderdag 26 september 2013

Instagram #39

Goedemorgen allemaal! We zijn alweer een weekje verder en natuurlijk heb ik ook deze week weer het één en ander gedaan! Kijk je mee naar de foto's van mijn week? Alle foto's kun je zelf ook bekijken via Instagram, je kunt me daar uiteraard ook volgen: @sylvia_nailartcreations.Afgelopen woensdag kreeg ik ook het te pakken. De griepepidemie die op dit moment rondwaait. Gelukkig was ik na zo'n 4-5 dagen snotteren weer helemaal beter. In de tussentijd heb ik Verschoortje opgeleid tot stand in. Als ik nou weer ziek ben, kan Verschoor mooi mijn werk overnemen!

OMG nailstrips. Ik ben om! De beste nagelstickers die ik tot nu toe geprobeerd heb! A.s. zaterdag kun je op Nailart Creations een uitgebreide review vinden!

Mijn kleine stoere mannetje is inmiddels een grote stoere kater geworden. Let vooral op zijn ultiéme versierblik! Pfoeh als de vrouwtjes daar niet van flauwvallen, hè Verschoor? ;-)

De Big Bazar heeft een superactie met Essie lakken! 2 Essie lakken voor €5,- en ook een leuke aanbieding met Sally Hansen lakken, 2 voor €3,-. Willen jullie hier een aparte shoplog met de namen en betere foto's e.d. van zien?

Deze week weer een hoop mooie nailarts mogen zetten! I love my job! :)

Dramaqueen Blacky plofte even neer op de bank. 

Altijd nailart voorbeeldjes in de salon! Ik ga proberen dit weekend wat op te ruimen en een roomtour op te nemen. Ik weet dat een hoop van jullie hier speciaal op wachten! 

Op Instagram werd ik getagd om mijn 5 favoriete nagellakken voor de herfst uit te zoeken. Uiteindelijk ging ik voor deze vijf, misschien leuk om er een artikeltje met swatches van te maken? Pfoeh er borrelt inspiratie op, merken jullie het? 

Ik dacht dit wordt een mission impossible... Verschoor is de hele zomer buiten op het balkon geweest, maar het is nu gewoon te koud om de deur open te laten staan. Dus meneer heeft een heus kattenluikje gekregen hoor! Lachen joh, wij met z'n tweeën Verschoor naar binnen/buiten duwen. Ik heb het nog niet gezien, maar het blijkt dat Verschoor inmiddels zelf gebruik maakt van zijn kattenluik!

Gisteren een enorme lange dag gehad. Eerst een startersbijeenkomst van de belastingdienst voor beginnende ondernemers van 7 tot half 10 in Amsterdam. Op het moment van schrijven ben ik dus net terug en nu flink aan het werk voor de site!

Hoe zag jullie week eruit? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations