zaterdag 21 september 2013

[Review] Primark - 3D Manicure (Caviar)

De caviar nails hebben inmiddels al een heuse intrede gemaakt in de nagelwereld. Na verschillende setjes caviar heeft nu o.a. de Action en de Primark ook leuke setjes caviar. Bovenstaand setje kost €3,50 en komt van de primark. Scroll snel omlaag om het resultaat te bekijken van dit setje!Het setje bevat:
- zilveren nagellak van 10 ml
- potje roze/zilveren/witte beads 14 ml
- trechtertje
- opvangbakje

Ik begon met het aanbrengen van de zilveren nagellak. Deze heeft een metallic finish en streept iets. Ik bracht 1 laagje aan en dit was voldoende voor een dekkend resultaat. De verpakking zegt breng 2 laagjes aan, maar 1 is dus al voldoende.

De bovenste foto maakte ik de avond van het aanbrengen. De onderste foto de volgende ochtend. Je ziet duidelijk dat er op mijn wijsvinger heel wat balletjes weg zijn en dat hier ook een stukje lak ontbreekt. Daarnaast vallen de balletjes heel snel van de tips van je nagels af. Op mijn pink zie je ook een vingerafdruk van het aanbrengen van de balletjes. 

Het opvangbakje hou je onder je nagels wanneer je de balletjes over je natte nagellak heen strooit. Dit bakje vangt alle overige beads op en via het trechtertje kun je deze mooi weer terug in het flesje stoppen. Hierdoor verlies je geen overtollige beads!

Een nadeel van het trechtertje is dat de bolletjes het tuitje verstoppen waardoor je ze er dus heel traag in moet laten lopen. Verder vind ik zo'n trechtertje wel ideaal, andere setjes hebben er meestal geen trechter bij!

Conclusie: Caviar manicures zijn leuk voor een dagje. De beads vallen er vrij snel af en soms vallen ze er in hele stukken af. Een voordeel aan dit setje vind ik wel het opvangbakje en het trechtertje. Op deze manier hoef je geen materiaal weg te gooien. Ik ben zelf trouwens zo'n muts die na verloop van tijd de beads eraf gaat zitten pulken.. Geen goed idee geloof me!

Wat vinden jullie van de caviar manicures? 

6 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel leuk uit, maar jammer vaan de kwaliteit.
  Heb je misschien wat tips voor als je die balletjes weer van je nagels af wil halen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik pulk (ahum) de bolletjes altijd van mijn nagels af. Héél slecht, dus niet doen hoor! Het beste is de techniek die je ook voor glitterlak gebruikt, of een potje kunstnagelremover of een watje bedrenken in remover, op de nagel leggen en er folie omheen wikkelen!

   Verwijderen
 2. Wat zijn ze leuk. Tip voor het trechtertje is om die gewoon iets op te tillen maar wel boven het potje, zo doe ik het altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, doe ik zelf ook! Bij deze werkte het helaas niet doordat ik met een kwastje de overtollige beads van mijn nagel 'veegde'. Hierdoor bleef er wat lak achter op de beads waardoor ze aan elkaar gingen plakken. Zo gaan ze dan natuurlijk niet door het trechtertje heen!

   Verwijderen
 3. Ik heb die bolletjes ook op mijn nagels gehad, maar ik vind het eigenlijk niet zo mooi zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het blijft wel leuk die caviar nails!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations