dinsdag 3 december 2013

Catrice - Mermaid My Day

Toen ik het lakje Mermaid My Day zag liggen in de winkel werd ik meteen erg enthousiast! Wat een supermooie kleur zeg, helaas was dit plezier voor korte duur toen ik deze lak uitprobeerde.. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Mermaid My Day is een zeegroene nagellak met een hele mooie shimmer finish. De kleur is in real life ietsies donkerder maar de flits heeft hem wat lichter doen lijken.


Op de swatches is het haast niet te zien, maar de dekking van deze lak is ontzettend slecht! De kleur is erg mooi, maar doordat je steeds je eigen nagels door de lak heen ziet verpest dit het mooie effect een beetje. Ik ben niet zo gek op sheer lakjes, wanneer ik een kleur op mijn nagels lak wil ik dat mijn nagels echt die kleur zijn en niet dat mijn eigen nagel er nog doorheen schijnt!

Ik bracht intotaal 3 laagjes lak aan. Na deze drie laagjes dekte de lak helaas niet niet volledig. De flits op de swatches hierboven heeft mijn nagellijn wat weggewerkt, maar in real life is de dekking niet zo mooi als hierboven lijkt helaas. Persoonlijk vind ik de kleur nog steeds erg mooi, maar doordat de dekking zo slecht is houdt dit mij tegen om de lak te gebruiken..

Hebben meerdere van jullie dit ook bij Mermaid my day? 

8 opmerkingen:

 1. YES! Ik ben ook zo'n iemand die de kleur super vond maar de lak echt prut vond met lakken... Echt jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur ook echt geweldig, maar als die niet dekt dan ga ik hem niet kopen. Bedankt voor de informatie in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hetzelfde ik had hem ook gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat vervelend die van mij dekte perfect in 2 lagen maar ik heb niet zo'n heel opvalende waterlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bij mij dekt hij met 3 laagjes ook perfect. ik had alleen dat het na 2 dagen al begon af te brokkelen op 1 nagel. geprobeerd te herstellen en toen was mijn nagellak nog niet droog toen ik wat ging doen... dus alles ermaar afgehaald toen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations