maandag 23 december 2013

[Nailart] Purple Glitter Party

De tweede Kerst nailart voor deze week maakte ik op mijn eigen nagels. Op mijn stage hadden we afgelopen donderdag ter afsluiting van het jaar met de klas een kerstdiner. 's Morgens heb ik al fanatiek allemaal nagels van meiden uit de klas gelakt, maar natuurlijk moest ook ik 's avonds een leuke nailart dragen!

Ik droeg een zwarte jurk met glitterpailetten. Ik wilde de nailart dus een beetje afstemmen op mijn outfit. Ik twijfelde tussen rood of een andere kleur, maar toen ik Catrice - The Dark Knight aan het swatchen was, was ik meteen om! Dit ging hem worden, een prachtige donkerpaarse kleur!


De paarse kleur is natuurlijk erg mooi, maar deze verdiende wel nog een leuke touch. Ik pakte Essence - Hello Holo uit de kast en begon de glitters random aan de bovenkant van mijn nagels aan te brengen. Mijn Hello Holo begint echt leeg te raken, heeft iemand misschien nog een idee of deze lak nog verkocht wordt? Deze glitterlak is echt mijn favo dus wil erg graag weer een nieuwe! (Ik heb alleen geen Kruidvat met tweede Essence schap in de buurt, dus misschien dat Hello Holo in dat schap nog zit?).

Op mijn middelvingers en ringvingers bracht ik nog wat rhinestones aan. In eerste instantie wilde ik enkel zilveren aanbrengen, maar na het uittesten met 1 zilveren rhinestone merkte ik al op dat dit over de glitters bijna niet opvalt (zie ringvinger). Na het uittesten met verschillende kleuren kwam ik uiteindelijk op roze rhinestones uit. In combinatie met de donkere paarse lak vallen deze lekker op!

Deze nailart maakte ik afgelopen donderdag en draag ik momenteel nog steeds. Wel begint hier en daar wat lak te slijten ivm het vele nagels zetten van de afgelopen dagen. Waarschijnlijk zal er nog wel een nieuwe nailart speciaal voor Kerst komen! Hebben jullie al ideeën voor een Kerst nailart? 

3 opmerkingen:

  1. Mooie kleur en leuk zo met die glitters. Ik heb nog geen idee hoe mijn kerst nagels gaan worden, ik denk niet te druk maar wel iets met een subtiele glitter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een prachtige nail art. Hou wel van donkere kleuren <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie nail art! Volgens mij wordt hello holo jammer genoeg niet meer verkocht

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations