vrijdag 27 december 2013

[Gelnagels] Pink Stripes Nailart

Ondanks dat de Kerstdagen inmiddels alweer voorbij zijn. Ben ik nog steeds in een glitterstemming! Ook omdat ik de afgelopen week zó ontzettend veel nailarts speciaal voor Kerst heb gemaakt, ga ik gewoon nog even verder met het laten zien van al deze nailarts! Immers zijn glitters niet alleen leuk voor Kerst, maar *hint hint* wat denk je van nieuwjaar ;-)!

De nailart van vandaag is vrij gemakkelijk zelf te maken. Je hebt enkel losse glitters (of een glitterlak), een sponsje en een striper nodig! Wanneer je met losse glitters werkt, is het handig wanneer je niet bang bent voor troep, want de glitters ga je overal terug vinden!


Na het zetten van de gelnagels bracht ik wat topcoat aan op de tips van de nagels. Met behulp van een sponsje en de losse glitters bracht ik deze aan. Gewoon op een speelse manier zodat je een soort van gradiënt krijgt. De losse glitters die niet vastzitten aan de nagels veeg je er met een kwastje weer af, vervolgens breng je een laagje topcoat aan voordat je de lijntjes gaat zetten.

De laatste stap is het aanbrengen van de lijntjes. Dit gaat heel gemakkelijk met een striper. Ik gebruik veel stripers van Max (Action), deze zijn echt ideaal en werken top! De nailart even goed laten drogen en vervolgens aflakken met een topcoat, ik heb er gel over aangebracht om de nailart in de gel te verwerken voor een optimaal resultaat!

Hoe hebben jullie het gehad met de Kerstdagen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations