donderdag 12 december 2013

Essence - Prom Berry

Nu de koude dagen weer gearriveerd zijn en het zowel 's ochtends als 's avonds snel donker is, vind ik het weer tijd om de wat donkere kleuren op de nagels te gaan dragen! Na een tijdje deze lak te hebben laten verstoffen, heb ik eindelijk de beauty in Prom Berry ontdekt!

Prom Berry is een vampy donkere paarse kleur. De donkere paarse kleur bevat wat blauwe shimmers die goed in het licht weerkaatsen.


Het fijnste aan Prom Berry is het feit dat dit lakje al prima dekt met maar 1 laagje. Ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt om de lak te laten drogen, maar wel je nagels wilt voorzien van een mooie kleur. Ik bracht op de swatches hierboven wel een tweede laag aan omdat ik dit persoonlijk toch net iets mooier vind.

Voor meiden die binnenkort hun gala op school hebben, is dit echt een lakje die aan te raden is! Hij staat mooi bij o.a. zwart en oogt erg chique! 

Wat vinden jullie van Prom Berry? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations