zondag 29 december 2013

Essence - Pink & Proud

Normaal gesproken is het tweede artikel op zondag altijd een nailart, maar omdat jullie de gehele vorige week alleen maar nailarts gezien hebben, zijn jullie misschien nu weer eens toe aan een ander soort artikel! Ik zocht mijn 'to swatch' rekje uit, en merkte Pink & Proud op. Let's test!

Pink & Proud is een lakje met shimmer finish die meer neigt naar paars dan naar roze. Ondanks dat de lak dus Pink & Proud heet, zou ik niet al teveel hoop hebben op een roze lak!


Hier en daar zie je wel iets richting roze terug in de lak. Aangezien ik zelf meer een paarse type ben vind ik dat niet zo'n probleem! De lak brengt lekker soepel en fijn aan. Ik vind de kwastjes van de Essence lakken ook een stuk fijner aanbrengen dan die enorme brede van Catrice!

Als laatste het beste: De lak dekt met maar 1 laagje! Heerlijk voor degenen die even snel een mooi kleurtje maar geen tijd hebben om twee lagen aan te brengen of lang te wachten. Ik bracht op de swatches hierboven wel twee laagjes aan. Ik vind dit zelf ook altijd iets mooier ogen!

Wat vinden jullie van Pink & Proud? Hadden jullie een roze lak verwacht bij het lezen van de naam? 

5 opmerkingen:

 1. Dit is niet echt een kleurtje dat ik zou kiezen voor mijn nagels...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje, top ook dat hij al in één laagje dekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ik vind hem mooi! De naam past niet helemaal bij hem, echt pink is het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje, ik heb m voor sinterklaas gehad maar nog niet gebruikt.. Wat is er bij je pink gebeurd? Te kort gewacht ?:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehh haha daar werd mijn geduld inderdaad een beetje op proef gesteld hahaha! Sssssst :P :P

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations