dinsdag 24 december 2013

[Gelnagels] Red Glitter Party

Gisteren zagen jullie al mijn Purple Glitter Party nailart voorbij komen. Ik vertelde er toen bij dat ik twijfelde over een rode variant maar uiteindelijk toch voor de paarse ging. Heel toevallig kwam er een dag later een klant in de salon die die nailart graag in de rode variant wilde! Hoe toevallig is dat? 

Dit keer gebruikte ik een donkere rode kleur als basis. Naast de basiskleur gebruikte ik ook een andere kleur rhinestone. De glitters zijn hetzelfde gebleven, ook hier gebruikte ik Hello Holo van Essence.


Na het aanbrengen van de kleur lakte ik de bovenkanten weer met Hello Holo. Dit liet ik goed drogen en met een topcoat bracht ik de rhinestones aan. Drie rhinestones op de ringvingers en twee schuin tegenover elkaar liggende zwarte rhinestones op de middelvingers. 

Aangezien ik de paarse variant zelf ook nog steeds droeg (de nailart van mij zat al twee dagen op dit moment) hebben we meteen maar even samen een foto gemaakt! Nailtwins! Leuk om zo het verschil te zien met eenzelfde soort nailart maar dan in een verschillende kleur!

Welke variant vinden jullie het leukst? De donkerpaarse of toch de rode?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations