maandag 9 december 2013

[Review] Yes Love - 088/N030

Goed nieuws voor iedereen die net zoals ik, gek is op de nagellakken van Yes Love! Toevallig hebben we in Zaandam een winkeltje die deze lakken verkoopt, maar sinds kort is er ook een webshop geopend met deze lakken. Nu kun jij dus vanuit je luie stoel, gewoon deze lakken online bestellen bij www.yeslove-shop.nl! De volgende drie nagellakken testte ik uit voor jullie:
- N030 (blauwe)
- 088 (rode)
- Topcoat


N030
N030 is een blauwe lak die wat richting turquoise neigt. De lak dekt prima met 2 laagjes en heeft een crème finish. Een erg mooi en vrolijk kleurtje. Ik heb zelf vaak bij blauwe lakken dat er vaak een blauwe gloed over mijn nagels blijft hangen bij het verwijderen, maar bij dit lakje heb ik het niet gehad! Je vind deze lak hier in de webshop.

088
Nr 088 is een mooie rode nagellak met een fijne shimmer finish. De lak dekt prima met 2 laagjes en dat is sowieso al bijzonder voor rode nagellakken. Deze staan erom bekend vaak slecht te dekken, deze gelukkig niet! Ik vind de kleur erg mooi en Kerst proof! Deze lak vind je hier terug in de webshop!

Topcoat
Als laatste testte ik de topcoat uit. De topcoat brengt makkelijk aan en laat een mooie gloss achter over de lak. Je kunt deze topcoat goed zwevend aanbrengen waardoor je minder snel nailart uitveegt. De topcoat vind je hier terug in de webshop!

Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe webshop! De lakken kosten allemaal €2,50 per stuk, erg betaalbaar dus! Mocht je willen snuffelen in het assortiment dan kun je terecht op www.yeslove-shop.nl !

2 opmerkingen:

  1. wow die blauwe is lekker fel! i like! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren heb je uitgezocht! Ik ben ook dol op de YesLove lakken en heb er zo al een heel aantal in mijn stash!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations