vrijdag 20 december 2013

[Gelnagels] Naturel Met Glittertip

Wanneer je niet zo van felle kleurtjes houdt, je nagels niet zo opvallend wilt, maar er toch mooi wilt uitzien bestaat er gelukkig nog iets zoals een naturelle look met een onopvallende glittertip. 

Een tijdje geleden kwam een klant met de vraag om een naturelle look te maken, maar hier wel iets van glitters in te verwerken. Toevallig heb ik in de salon ook witte glitters liggen, deze had ik nog nooit uitgetest, dus dit was het perfecte moment!


Met gel bouwde ik de nagel op. De tips geven al een natuurlijke look, gel doet dit wel in tegenstelling tot acryl (die is vaak roze van kleur waardoor het al snel nep lijkt). Ik bracht geen basis aan en gebruikte gewoon haar natuurlijke nagelkleur.

Met een topcoat lakte ik de french manicure, meteen daarna deed ik de witte glitters op een sponsje en sponste ik dit op de french tip. Meteen daarna ben ik met een schoon kwastje langs de tips gegaan om ervoor te zorgen dat de glitters niet all over the place zouden gaan zitten. Even laten drogen, de losliggende glitter eraf vegen met een kwastje en een laag gel erover!

Op dit moment lopen er nog twee leuke acties in de salon, ben je woonachtig in de omgeving van Zaandam en heb je interesse in een set. Neem even een kijkje op deze pagina voor de acties en neem contact met mij op!

1 opmerking:

  1. Hoi mooi gedaan deze nagels,maar het me moet me toch van het hart dat je ongelijk hebt over de roze kleurende acryl als ik dat zo maak met acryl valt het niet roze uit want acryl is ook in clear te koop. als ik pink acryl gebruik op een naturel look blijft het ook naturel.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations