zondag 8 december 2013

[Gelnagels] Two Way Glitter Nailart

De laatste tijd hebben jullie ongetwijfeld al opgemerkt dat er veel glitters voorbij komen. Ook vandaag heb ik weer een leuke glitter nailart voor jullie! Dit keer met twee kleuren!De kleuren glitter liet ik zelf uitkiezen. De nagels hierboven zijn van mijn moeder en zij koos de kleuren paars en zilver. Een leuke uitdaging dus om met deze twee kleuren iets leuks én origineels te maken!


Ik begon met een paarse glitter french manicure met een twist. In plaats van hem recht te laten lopen, laat ik de french schuin omhoog naar de rechter of linker bovenhoek lopen. De glitters breng ik aan met topcoat en een sponsje.

Met de zilveren glitter en een topcoat breng ik een driehoekje aan op het nagelbed wat nog leeg is. De glitters laat je allemaal erg goed drogen. Daarna veeg je met een kwastje alle overtollige glitters los en breng je een topcoat aan. Als laatste pak je een zwarte striper en zet je de belijningen om de glitters heen. 

Ik verwerkte deze nailart in gelnagels, maar je kunt dit natuurlijk ook op je natuurlijke nagels maken. Zorg er dan wel voor dat je de nailart goed met 1 of 2 laagjes topcoat aflakt!

Zijn jullie de glitters al zat aan het worden? Ik nog lang niet!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations