zaterdag 21 december 2013

Essie - Skirting The Issue

Rood is denk ik wel de nummer 1 kerstkleur. Gelukkig komt de kleur rood in vele verschillende vormen en tinten voor! Lichtrood, donkerrood, medium rood, wijnrood, kersenrood, met een crème finish, een glittertje een shimmertje en noem maar op! Ter voorbereiding alvast op de kerstdagen heb ik vandaag een rode kleur voor jullie geswatcht!

Skirting The Issue is een wijnrode nagellak met een simpele crème finish. De kleur lijkt in het flesje donkerbruin, maar op de nagels is hij toch echt rood!


Hoe gek ik ook op het merk Essie ben, deze lak viel mij toch een beetje tegen. De kleur niet zozeer, maar de dekking wel. Alhoewel de lak met 2 lagen dekkend lijkt, is de finish erg streperig en totaal niet egaal. Dit is ook duidelijk te zien op de swatches. 

Op bovenstaande swatches gebruikte ik 2 lagen lak. Misschien dat een derde laagje de oneffenheden nog kan wegwerken, maar het zou ook best kunnen dat dit gewoon aan de substantie van de lak zelf ligt. Helaas dit keer geen lak die voor mij echt een aanrader is!

Wat vinden jullie van deze rode kleur? 

2 opmerkingen:

  1. Goh ik heb nog nooit iets slechts over Essie gezegd, maar ik begrijp wat je bedoelt met deze lak! Op de foto's zie je de strepen inderdaad. Jammer, want de kleur is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijf het een prachtige lak vinden, maar inderdaad hij streept als een hel en dat is gewoon echt niet mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations