woensdag 4 december 2013

[Gelnagels] Funky Glitter Nailart

Ik heb een beetje getwijfeld of ik de foto's van de nailart van vandaag online zou zetten, niet omdat de nailart niet mooi geworden is, maar juist omdat de foto's niet zo heel mooi zijn. Ondanks dat de foto's de nailart niet mooi laten zien, zag deze er in real life juist wel leuk uit! Daarom dus toch gewoon de foto's vandaag!

De basis van deze nailart bestaat uit twee kleuren glitter. De bovenkant van de nagel heeft een mosgroene glitterkleur (op de foto ziet hij er donkerder uit dan de glitter in real life is) en de top van de nagels heeft een zilveren glitter. Dit zijn beide losse kleuren glitters aangebracht met een sponsje.


De glitterbasis laat je goed drogen en probeer de overtollige glitters weg te vegen met een los kwastje. Hier en daar zul je sowieso nog wel overal glitters zien! Daarna even een dikke laag topcoat, want nailart maken over losse glitters heen dat werkt niet zo heel fijn!

Als laatste heb ik met een paarse, witte en zwarte striper lijntjes getrokken. Met een zwarte en paarse lak en dottingtool heb ik hier en daar nog wat stipjes gezet om de nailart af te maken!

Deze maand zijn alle soorten nailart gratis in de nagelsalon! Wil jij ook een set gelnagels met gratis nailart? Dan kun je een afspraak maken via de mail of even bellen. Klik hier voor meer informatie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations