maandag 10 maart 2014

Essence - Galactic Glam

Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe collecties nagellakken, vooral van Essence! Ik heb me flink ingehouden en er maar een paar meegenomen. Galactic Glam is één van de nieuwe lakken. Benieuwd hoe deze eruit ziet? Kijk dan snel naar de zonnige swatches!

Oh wat word ik vrolijk van zonnige swatches! Het was gisteren heerlijk weer, dus ik heb het er even flink van genomen door een behoorlijk aantal lakjes uit te testen in het heerlijke zonnetje!


Galactic Glam is een felle blauwe nagellak met een shimmer finish. De lak glanst prachtig en ziet er ontzettend gaaf uit! Gebruik bij blauwe nagellakken wel altijd een basecoat, dat voorkomst een blauwe waas over de nagel iets!

Galactic Glam dekt met twee laagjes en brengt fijn aan. Ik ben sowieso fan van de kwastjes van Essence, deze brengen gewoon erg fijn aan en hebben precies de goede breedte!

Wat vinden jullie van Galactic Glam? Hebben jullie dit lakje zelf al gehaald? 

2 opmerkingen:

  1. Geweldige lak! Doet me heel erg denken aan een lak van essence uit de oude collectie die ik toen de tijd helemaal op heb gemaakt en niet meer te koop was. Ik ga deze zeker even halen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations