donderdag 6 maart 2014

Essence - A Hint of Love

Naast een mooie paarse kleur, ben ik ook gek op rode nagellak! Ik kan het daarom ook nooit laten om rode lakjes in mijn mandje te stoppen. A hint of Love is een nieuwe lak uit de collectie van essence. Kijk je mee naar de swatches?

Mijn eerste gedachte? Pretty! Wat een ontzettende mooie rode lak. De shimmer finish in deze lak maakt hem helemaal af! Toen ik deze lak swatchte was ik meteen verkocht en heb ik de lak dan ook 1,5 week op mijn nagels gehad!


De lak brengt fijn aan en dekt met twee laagjes. De kleur oogt echt ontzettend mooi en chique op je nagels en heeft eigenlijk ook niets nodig om mooi te zijn. Ik droeg deze lak met iets heel simpels wat binnenkort nog online komt!

Wat vinden jullie van deze rode kleur? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations