zondag 9 maart 2014

[Gelnagels] Green Flowery Nailart

Groen is een kleur die eigenlijk vrijwel nooit gekozen wordt qua nailart op nagels. Superzonde, want oh wat kan groen toch mooi zijn! Stiekem vind ik deze nailart zelf ook erg leuk, wie weet dat deze ook nog wel eens op mijn eigen nagels verschijnt! 

Ik kreeg volledig de vrijheid om een nailart te bedenken, mits er maar groen in zou zitten! Omdat de groene glitterlak de vorige keer goed beviel, besloot ik deze weer te gebruiken in een nieuwe nailart!


Ik begon met een schuine rand van de groene glitterlak. Met een crèmekleurige striper van Max maakte ik het raster over de groene glitter heen. Mocht je dit raster iets opvallender willen maken, dan kun je ook kiezen voor een witte lak!

Op de wijsvingers en de ringvingers maakte ik als extraatje nog een bloem. De bloem heeft witte blaadjes en lichte groene details, zo komt ook de groene kleur weer een beetje terug!

Ik vind deze nailart echt ontzettend gaaf geworden, wat vinden jullie van de kleur groen op nagels? 

3 opmerkingen:

  1. Ik vind groen op mijn nagels echt geweldig! Deze nail art vind ik ook heel mooi! Ik vind het raster met crèmekleur juist heel mooi, omdat het subtieler is dan dekkend wit :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations