woensdag 26 maart 2014

[Gelnagels] Luxury Flowers Nailart

Ondanks dat ik natuurlijk veel heb lopen klagen over die verschrikkelijke kwastjes van Catrice, zijn de kleuren oh zo mooi! Ook in de salon blijft dat niet onopgemerkt en zo zijn de kleuren al meerdere malen gebruikt! De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien, bestaat voor een groot deel uit lakjes uit de Luxury Lacquer collectie van Catrice!

De basis van deze nailart bestaat uit twee holografische kleuren uit de collectie. Je ziet het helaas niet heel goed, maar de blauwe holo loopt over naar de groene holo. Zonder nailart erop was dit effect iets beter te zien, maar ach het is maar een basis nietwaar?


De nailart bovenop de basis is gebaseerd op een struik met bloemen. Dus: takjes, blaadjes en grote bloemen! Ik ben begonnen met het maken van de takjes met een zwarte striper. Je kunt hier ook een bruine kleur voor gebruiken natuurlijk.

Met een nailart penseel en Catrice - Chromeo & Julia maakte ik de bloemen. Het hart van de bloemen kreeg een lichte roze dot en met een groen lakje van Catrice en een kwastje maakte ik de blaadjes random aan de takjes vast. Ik heb de nailart zelf verwerkt in gel, dit betekend dus dat er nog een laag gel bovenop de nailart zit. Zelf kun je de nailart aflakken met een topcoat voor extra bescherming! 

Wat vinden jullie van de luxury flowers? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations