donderdag 20 maart 2014

Instagram #12

Goedemorgen! Als het goed is wordt het vandaag weer een heerlijk weertje buiten, dus geniet er lekker van! Op deze vroege ochtend heb ik natuurlijk voor jullie weer een nieuwe Instagram post vol met foto's! Mocht je mij graag willen volgen via Instagram, dat kan: @sylvia_nailartcreations.

Mijn week begon goed met de Luxury Lacquers van Catrice! Maar liefst een week heb ik gezocht naar deze lakjes dus hier werd ik dan weer even wat gelukkiger van (mijn portemonnee overigens niet...) Morgen komt het eerste artikel met swatches online!


Weer wat mooie nagels gezet de afgelopen week!

Een beetje samen met Verschoor tv gekeken. Alles wat beweegt is gewoon superinteressant!

Ook bestelde ik deze week mijn tickets voor de Beauty Trade Special beurs! Ik ga dit jaar voor het eerst en heb er superveel zin in! Ik ga zaterdag de 29e samen met mijn zus, er komen natuurlijk na afloop nog wat artikelen online over de beurs zelf en natuurlijk de aankopen!

Wat heeft Verschoor toch een hoog 'koetsjiekoetsjie' gehalte he? Iedere keer weer gaat meneer zo cute liggen!

Kennen jullie kleine Muis nog? Inmiddels is Muis wel iets groter geworden, maar nog steeds een klein onderdeurtje. Mevrouwtje vind het op schoot zitten en knuffelen erg fijn, maar kan soms zo druk heen en weer rennen!

Verschoor was afgelopen week boos op me omdat ik m een beetje zat te pesten... Ik wilde knuffelen maar hij even niet. Uiteindelijk leek het meer alsof hij spoken zag dan dat hij boos was!

Nieuwe Ipad case binnen! De rechtercase kocht ik bij aanschaf bij de Xenos. Nu een paar maanden verder beginnen er stukken plastic af te breken en de stof laat los.. Ik bestelde via Ebay een nieuwe en hoop dat deze gewoon even wat steviger is. Ben in ieder geval al erg blij met de felle roze kleur!

Ik heb één muur in mijn slaapkamer die ik graag compleet wil volhangen met allerlei fotolijstjes met o.a. foto's van de beesten! Een paar maanden terug had ik weer wat foto's laten drukken, maar nog niet de tijd genomen om lijstjes op te hangen. Nu ben ik echt niet zo heel handig en hangt nu alles schots en scheef, maar het hangt! Kwestie van een beetje schuiven met de lijstjes en dan hangt het wat rechter. Oh en ja de muur staat nog overeind hoor ;-)!

De ochtend van 18 maart was ik compleet de weg kwijt.. Blijkbaar dacht ik dat het al de 19e was en boy what was I thinking toen ik de 9 zo neerzette? 

Verschoor gaat nu weer lekker lui slapen en ik ga vandaag flink aan het werk met leuke ICT opdrachten met de kids op school! Wat zijn jullie plannen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations