donderdag 6 maart 2014

Instagram #10

Vorige week hebben jullie een behoorlijke lange variant van de Instagram gezien, deze week een wat kortere post! Ik heb het lekker rustig aan gedaan en aan school gewerkt, want die begon eenmaal deze week weer! Mochten jullie alle foto's eens rustig willen bekijken, dan kun je mij volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations.

Midden in de nacht nailart inspiratie krijgen en voor het geval ik het weer zou vergeten... Meteen dus de salon maar ingedoken!Ahw kijk mijn lekkere ding nou! Wat een cutie he?Nog wat nageltjes gezet!

Facepalm tegen de bank aan. Tja je moet het maar lekker vinden liggen...

Stamper was een tijdje terug ontsnapt en had daarbij mijn tas voor school kapot geknaagd. Dus even snel naar de Primark voor een nieuwe tas! Ook nog wat leuke accessoires gehaald en natuurlijk een load aan panty's!

Little man! Hiermee sluit ik de Instagram voor deze week weer af! Alvast fijn weekend gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations