zondag 2 maart 2014

[Nailart] Fields of Flowers!

De laatste tijd begon ik mijn eigen nagels een beetje te verwaarlozen door het grote aantal gelnagels wat ik de laatste tijd zet! Ik vond het hoog tijd om weer een keer een wat meer uitdagendere nailart op mijn eigen nagels te maken en zo ontstond deze fields of flowers nailart!

De nailart is een combi van handgemaakt en wat stempels. Ik begon met een mooie lentegroene basiskleur van de hema!


Ik wilde een beetje een veld met een lucht creëren en zo pakte ik een sponsje en een lichtere blauwe lak om de lucht te sponsen. Met een dottingtool en een aantal kleuren (licht- en donkerroze, paars en crème maakte ik op het gras de bloemetjes. Met een witte striper tekende ik de wolkjes in de lucht.

Het geheel moet goed drogen voordat je de laatste stap kunt maken. Als laatste stempelde ik er wat zwarte vlindertjes overheen, maar doe je dit terwijl de lak nog nat is dan verpest je alles! Goed laten drogen dus en als laatste de vlindertjes stempelen. Nu had ik zelf de pech dat ik na het aanbrengen het grote zwarte vlindertje helemaal uitveegde op mijn ringvinger ondanks dat ik er een uur mee gewacht had :(. Bij stempelnailarts dus goed de topcoat zwevend aanbrengen!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations