zaterdag 1 maart 2014

[Video] Do It Yourself: Oorbellen Pimpen!

Je zult nu wel vast denken: huh oorbellen? Op een nagellakblog? Jaa, maar vandaag ga ik jullie laten zien hoe je je oude oorbellen een nieuw leven in kunt blazen door ze te pimpen met nagellak! 

Deze oorbellen hierboven zijn van mijn zus. Afgelopen week klaagde ze over het feit dat de oorbellen geen zilveren kleur meer hadden. Vooral wanneer het natuurlijk nep zilver is gaat het laagje van de oorbellen af en hou je een paar oorbellen over met een roestig laagje. Spontaan riep ik tegen dr: niet weggooien, ik wil iets uitproberen!

 

In de video hierboven kun je precies zien wat ik met de oorbellen gedaan heb en hoe jij zelf oude oorbellen kunt pimpen met nagellak!

 Het resultaat! Ik vind ze zelf erg leuk geworden en mijn experiment is dus geslaagd. Mijn zus heeft de oorbellen nu al een aantal keren gedragen en door het aflakken met een topcoat blijft de lak prima op zijn plek zitten!

Gaan jullie ook oude oorbellen pimpen met nagellak?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations