maandag 31 maart 2014

[Nailart] Holo Moons

Afgelopen zaterdag ben ik op de beauty trade special beurs geweest (morgen komt er een artikel met mijn ervaringen online, misschien leuk voor degenen die ook nog nooit op zo'n beurs geweest zijn!). en ik kon er als nagelstyliste natuurlijk niet heen met kale naakte nagels... Maar veel tijd had ik er niet voor, een hele snelle nailart dus!

Omdat ik al wist dat het mooi weer zou gaan worden, koos ik voor een holografisch lakje van Catrice uit de Luxury Lacquers collectie. Dit is Holo Manolo.


Met Holo Manolo maakte ik een moon manicure. In eerste instantie wilde ik deze van de zilveren holo naar een blauwe holo laten lopen, maar achteraf heb ik dit weggelaten omdat Holo Manolo op zichzelf al een erg mooie kleur is!

Over Holo Manolo zette ik wat zwierige lijntjes met een metallic blauwe striper van Max. Ik heb zo ongeveer een kwartiertje gedaan om deze complete nailart te maken op alle 10 de nagels!

Wat vinden jullie van deze holografische snelle nailart? Jammer trouwens dat je de holo niet goed ziet op de foto's! In het zonlicht is deze echt volop aanwezig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations