zaterdag 15 maart 2014

[Limited Edition] Catrice - Luxury Lacquers

Eindelijk! Na dik een week zoeken liep ik eindelijk tegen de nieuwe Limited Edition van Catrice aan. De Luxury Lacquers. Normaal skip ik veel LE's omdat ik ze niet vernieuwend genoeg vond, maar deze complete collectie vond ik zo mooi én in combinatie met de leuke 2 voor €5,- actie, gingen bij hoge uitzondering alle lakken uit deze collectie mee naar huis!De collectie bestaat uit 24 lakken en is verdeeld in vier thema's. Het eerste thema bevat 8 glitterlakjes onder de naam: Million Brilliance. De bovenstaande kleuren komen in ieder thema steeds weer terug, maar dan weer net iets anders of met een andere finish.De eerste vier lakjes van links naar rechts: BRIGHTsmade, Glitz Carlton, Glitterama en The Big Bling Theory. 

Van links naar rechts: Walk of glitters, Glitters are a girl's best friend, Sweet glitzteen en Glitter me if you can. 

De volgende 8 lakjes hebben Sand'Sation als onderwerp. Dit zijn liquid sand lacquers. Met een grove finish dus!

Ah ik hou zou van liquid sand lakken! Van links naar rechts: 100 perSAND Real, Maliblue, Sandhopper en PLUMbeach.

Van links naar rechts: Strawberry BAYquiri, It's a PINKini World, TropiCoral en Waikiki Peach.

De laatste 8 lakjes hebben twee thema's. De eerste vier zijn Holomania's en de laatste vier zijn Chameleon lakken.De vier lakken uit Holomania van links naar rechts: Holo Manolo, ApHolo 7, Holo in one en Plum me up Scotty.De laatste vier zijn Chameleons. Van links naar rechts: Chromeo & Julia, Chromit & Miss Pinky, Salmon Salmon but different en C(h)ome, Leon!

Wauw, dat waren een hoop lakken! Ik ga de komende tijd mijn best doen om alle lakjes te swatchen. Deze komen dan in losse artikelen online te staan omdat 24 lakjes swatchen in één keer nogal wat tijd vergt. Ik hoop dat jullie in ieder geval met dit artikel alvast een idee hebt hoe de lakjes eruit zien en welke je zelf eventueel wilt hebben!

Tip: Deze en aankomende week geldt de aanbieding 2 voor €5,- bij de Kruidvat nog steeds! Mocht je graag wat lakjes willen, wees er dan snel bij zodat je kunt profiteren van korting! De normale prijs van deze lakken is €3,59 per stuk. 
 

5 opmerkingen:

 1. Ik kan ze hier helaas nog steeds niet vinden, zie veel mooie kleuren namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh dat is zooo rot! Hier zijn ze ook echt altijd belachelijk laat met vullen.. begrijp je frustraties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige kleuren allemaal! Ik ben vooral dol op de sand'sation lakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Sand'Sations zijn hier ookal favorieten! Kan niet wachten om ze allemaal een keertje te swatchen!

   Verwijderen
 4. wauwwauwauw wat een toffe lakken zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations