maandag 24 maart 2014

[Swatches] Catrice Sand'Sation #1

Afgelopen week hebben jullie de swatches van de Million Brilliance lakken uit de Luxury Lacquers collectie van Catrice al voorbij zien komen. Hier #1 en hier #2. Vandaag ga ik verder met de Sand'Sation lakken! Lakken met een liquid sand effect!

100 PerSAND Real


Het eerste Liquid Sand lakje is een zilverkleurige. De lak dekt met twee laagjes. Het kwastje is redelijk bruikbaar. Niet overdreven slecht, maar ook niet perfect.

Maliblue

Oeh oeh! Ik word zo vrolijk van deze lak. Dit is nu al één van mijn favorieten! Maliblue is een prachtige blauwekleurige liquid sand lak. De lak dekt met twee laagjes.

Sandhopper

Ook Sandhopper is al één van mijn favorieten. Een prachtige mintgroene liquid sand. De kleur dekt ietsies minder goed dan de vorige twee, maar ook hier gebruikte ik twee laagjes. Je zou eventueel nog een derde kunnen aanbrengen om het laatste beetje zichtbare nagel weg te werken.

PLUMbeach

Ook PLUMbeach is een prachtige kleur. De swatches hierboven zijn wel met flits gemaakt omdat het inmiddels te donker was buiten. De kleur is in real life dus iets minder fel. Ook hier gebruikte ik twee laagjes, maar een derde laag zou de kleur goed doen.

Conclusie: Prachtige kleuren! Ik heb sowieso al een beetje een zwak voor liquid sand effects gekregen dus dat is natuurlijk dubbel goed! Dit keer geen hele vage scheve of raar afgesneden kwastjes, dat is puur geluk bij deze vier! Ik blijf nog steeds bij de mening dat Catrice hoognodig iets aan de kwastjes moet gaan doen!

Welke van deze vier is jullie favoriet? De mijne is dan echt wel Maliblue!
 

2 opmerkingen:

  1. Ah de paarse kleur is ook erg mooi zeg!
    Maar inderdaad Maliblue is wel echt de allermooiste! En TropiCoral vind ik ook erg zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw PLUMbeach is mooi! Tot nu toe heb ik alleen Sandhopper :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations