woensdag 19 maart 2014

Essence - The Bees And The Birds

Ik ben gek op de verschillende soorten toppers die Essence in haar assortiment heeft zitten. Lakjes met een feather effect zijn nieuw! Sinds kort heeft Essence twee feather effect lakjes in haar assortiment zitten. The Bees and the birds is het eerste lakje welke ik voor jullie uittest!

The Bees and the Birds is een special effect topper. Dit betekend dat je de lak het beste kunt aanbrengen over een gekleurde basis. In dit geval zijn de feathers (langwerpige glitters in de lak) heel lichtroze gekleurd met hier en daar wat zilveren en holografisch reflecterende glitters!


Ik lakte mijn nagels met één laagje Pupa - Nr 601, een basic rode nagellak. Daaroverheen bracht ik maar één laagje van the bees and the birds aan!

Ik vind het uiteindelijke effect wel erg gaaf! Het is weer eens een ander soort glitter dan altijd maar die fijne of grovere ronde glitters. De collectie van Essence bevat ook nog een tweede special effect topper met feather effect, een witte variant. Die heb ik nog niet uitgetest, maar heb ik wel direct in mijn mandje gegooid na het testen van the bees and the birds!

Wat vinden jullie van het feather effect? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations