donderdag 26 februari 2015

[Shoplog] Nieuwe Stampingplates!

De afgelopen maand kreeg ik verspreid een enorme hoeveelheid stampingplates binnen! Het leek me wel leuk om hier een shoplog van te maken en jullie deze plates te laten zien. Ik bestelde in verschillende shops en via Ebay. Informatie over de plates zal ik zoveel mogelijk onder de foto's geven! In deze shoplog komen 23 nieuwe plates voorbij, 1 plate is nog onderweg!

Foto's maken van plates is echt lastig... Wil je goed zien wat er op de plates staat, even klikken en de foto vergroten! De eerste 5 plates zijn afkomstig uit de webshop van Dashica. Ik bestelde mijn eerste MoYou Londen plate (bovenste) uit de fairytale collectie en nog wat losse plates uit Dashica's eigen collectie. De MoYou plate kostte €6,30, de andere variĆ«rend tussen de €2-€3. Op de foto kun je ook de namen van de plates zien mocht je eventueel zelf willen bestellen.


Mijn tweede bestelling wederom bij Dashica bestond uit Infinity plates. Deze Infinity plates ontwerpt Shirley zelf en zijn dus echt enkel bij haar verkrijgbaar. De plates zijn €4,99 per stuk wat supercheap is voor zo'n custom made design. Toen ik merkte dat ze weer nieuwe plates binnen zou krijgen maakte ik meteen mijn bestelling!

Het volgende pakketje welke binnenkwam, waren plates van BornPrettyStore. Ik mocht wat dingen uitzoeken voor een review en koos deze supergave plates uit! De linkerplate met vlinders heb ik al regelmatig gebruikt. Reviews komen binnenkort online natuurlijk! Voor de prijzen kun je even kijken op de site van BPS.

De rest van de plates komen allemaal van Ebay. Deze kwamen verspreid binnen en komen uit een prijscategorie van €0,85-€1,19 per stuk. Wanneer je op Ebay worldwide zoekt op Stampingplates kom je ze allemaal tegen! Ik bestelde de bovenste plates met o.a. een plate speciaal voor Pasen en Valentijnsdag. De twee rechtse plates hebben afbeeldingen welke mij wel aanspraken!

Op Ebay vind je natuurlijk ook een hoop nep. Vind ik persoonlijk geen probleem, want deze werken net zo goed. Ik ben gek op de MoYou Londen plate en vooral de fairytale collectie sprak mij aan, helaas zijn de originele plates allemaal €6,30 en deze neppe plates kosten zo'n €1,20 p.s. Dit zijn dus neppe plates maar wel met dezelfde afbeeldingen, de rechtsboven heb ik inmiddels al een paar keer gebruikt!

De laatste vier plates hebben ook allemaal supergave afbeeldingen. Ook deze komen van Ebay af! De plate rechtsonder is speciaal voor Kerst, maar deze heb ik dan alvast! De twee bovenste plates hebben een erg leuk feetjes/vlinderthema. Ook deze twee plates heb ik al meerdere keren gebruikt. Vind ze allemaal erg gaaf!

Tot zover de nieuwe plates! De komende tijd zul je dan ook erg veel stamping voorbij zien komen want ik ben fanatiek bezig met het uitproberen van alle plates! Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde plate, laat het mij even weten!

11 opmerkingen:

  1. Oh wauw, wat een mooie plates heb je besteld zeg! Ik vind die infinty plates echt heel mooi!
    Ben benieuwd naar je nailarts :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De infinity plates zijn echt zooo gorgeous! Vind ze echt de moeite waard!

      Verwijderen
  2. Wauw wat mooi! Ik zou zo een duik in mijn scherm willlen nemen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw mooie plates! Ben benieuwd naar je nailarts hiermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed geshopt! Ik las ergens anders ook over de neppe van ebay. Die bevielen wel goed. Hopelijk bij jou ook!
    Groetjes sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er al een aantal van Ebay geprobeerd en mij bevallen ze ook prima! Af en toe is het wel ff zoeken of je wat harder moet drukken op de stempel of juist wat luchter. Maar als je dat door hebt zijn het prima plates!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations