dinsdag 22 december 2015

Christmasweek #1

Vanaf vandaag tot in ieder geval a.s. zondag zal er iedere dag een kerstgerelateerde nailart online komen in deze nieuwe themaweek rond Kerst! Het zullen steeds weer andere nailarts zien, handgemaakte, gestempelde, makkelijker en moeilijker allemaal door elkaar. Hopelijk voor ieder wat wils!

Ik begin deze week met een leuke sneeuwvlok nailart. Geschikt voor rond de kerstperiode, maar ook voor erna! Deze nailart is vrij gemakkelijk te maken zonder al teveel materiaal nodig te hebben!


Ik gebruikte voor deze nailart de volgende materialen:
- Rode lak (P2)
- Witte stempellak;
- Stempelkussen/scraper;
- Ebay plate met sneeuwvlokken.

Ik heb eerst alle nagels voorzien van twee laagjes rode lak van P2. De lak moet echt goed droog zijn voordat je erover kunt stempelen dus neem genoeg tijd! Wanneer de lak droog is kun je random wat witte sneeuwvlokjes stempelen over de ringvinger heen. Op de pink stempelde ik 1 sneeuwvlokje langs de nagelriem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations