dinsdag 29 december 2015

[Nailart] Pink & More Pink

De kerstdagen zijn inmiddels alweer achter de rug. Ik hoop dat iedereen leuke dagen gehad heeft! Ondanks de tegenslag voor Kerst, hebben wij er toch wel een aantal leuke dagen van kunnen maken. 

Afgelopen week hebben jullie de hele week kerstnailarts voorbij zien komen. Ik heb nog wat foto's met winterse nailarts liggen, maar vanaf vandaag ga ik het assortiment toch weer een beetje afwisselen! Vandaag dus een leuke roze stamping nailart!

Een vrij gemakkelijke nailart, simpel om na te maken wanneer je de juiste producten in huis hebt! Wat ik heb gebruikt:
- Lichtroze glitterlak (Sinful Colors);
- Stempel/scraper;
- Dashica stamping plate;
- Roze stempellak (ik heb Catrice - the pinky and the brain gebruikt).Ik bracht eerst twee dunne laagjes van de Sinful Colors lak aan op mijn nagels. Dit liet ik erg goed drogen voordat ik ging stempelen. Ik heb zelf geen aparte roze stempellak, dus ik heb gebruik gemaakt van een Catrice lak om te stempelen. Hiermee stempelde ik de schuine afbeelding op mijn nagels.

Een leuke tip voor stempelliefhebbers die niet speciaal 80 stempellakken willen aanschaffen: Zoek in je collectie naar goed dekkende lakken, 9/10 keer stempelen deze ook prima!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations