woensdag 23 december 2015

Christmasweek #2

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is een leuke mix van allerlei kerstgerelateerde dingen! Ik maakte gebruik van handmade nailart en stamping nailart door elkaar heen!

Je houdt ervan, of je vindt het verschrikkelijk. Tien verschillende soorten nagels en vanalles door elkaar heen. Als afwisseling vind ik het echt onwijs leuk!


Ik heb gebruik gemaakt van twee kleuren. Rood en zilver, dit om een beetje in kerststemming te blijven! Ik bedacht vijf verschillende designs welke ik op de andere hand weer in een andere volgorde liet terugkomen. De basissen zijn als volgt:
- Geheel rood gelakte nagel (rode glitterlak van P2);
-Geheel zilver gelakte nagel (Revlon);
-Rode french manicure;
- zilveren french manicure;
- Zilver/roze overloop nagel.

In welke volgorde je de basissen wilt aanbrengen kun je zelf kiezen!

Op de nagels met de french manicures (zilver en rood) maakte ik een pakje. Ik gebruikte zwarte gelpaint en een penseel. Ik tekende uit de losse hand de strikjes van de pakjes op deze nagels.

Op de zilver gelakte nagels stempelde ik een wit kerstklokje. 

Op de rood gelakte nagels stempelde ik een wit kerstboompje.

Op de rood/zilver gradiënt nagel stempelde ik één grote sneeuwvlok!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations