dinsdag 8 december 2015

[Gellak] French Met Accent

Wanneer je wat langere nagels hebt, is gellak onwijs handig! Het blijft lang mooi en op deze manier kun je ook een leuke french op de eigen nagels hebben zonder dat er een kunstnagel aan te pas komt. Deze dame is supertrots op haar nagels, vooral omdat ze hiervoor op haar nagels beet, 4 weken gelnagels gehad heeft en sindsdien zijn haar nagels lang genoeg voor gellak!

De basis van deze nailart is een witte french manicure. Ik heb de french manicure met behulp van een dottingtool op de nagels gezet. Het wit is dus witte gellak welke ik in twee laagjes op de nagels heb gezet.


De ringvingers gebruikte ik als accentnagels. Met zwarte stempellak stempelde ik een bloemetje op de hoek van de french. In het midden plakte ik een lichte blauwe rhinestone!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations