vrijdag 18 december 2015

[Gelnagels] Rhinestone Fun

Wit is een kleur nagellak die je niet onwijs vaak tegenkomt. Er is wel een tijdje een hele hype geweest onder de wat jongere meiden die vaak met spierwitte lak (of gewoon getyp-exte nagels) liepen. Deze set nagels vind ik erg leuk geworden, het is echt wit/wit, maar door de combinatie met rhinestones toch weer net even iets chiquer dan alleen dat witte. 

Voor deze nailart hoef je absoluut geen pro te zijn. Het enige wat je nodig hebt is natuurlijk een goede witte lak. Ik heb een lak van Fogan gebruikt, maar Essence en Catrice hebben beide ook goede witte lakken, even in je eigen stash snuffelen dus! Verder heb je zilveren rhinestones nodig en voor de bevestiging topcoat of nagellijm. Mijn voorkeur gaat naar nagellijm, ik bevestig ze trouwens met gel. Het begin is simpel. Je lakt alle nagels geheel in de witte kleur. Bij voorkeur in twee laagjes, wit heeft toch vaak de neiging om wat streperig te zijn of hier en daar vlekkerig. Daarna breng je op de plek waar jij je rhinestones wilt wat lijm/topcoat aan. Je legt het steentje erop en wacht totdat dit vastzit, steentje voor steentje leg je ze op zijn plek!

1 opmerking:

  1. I really like the nails!

    http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations