maandag 7 december 2015

Personal #49

Week 49.. jeetje wat gaat de tijd snel! Nog een paar weekjes tot Kerst en oud en nieuw. De weken voor Kerst zijn voor mij altijd het meest chaotisch vanwege de salon. Ik geniet nu dus nog eventjes van de redelijke rust. Afgelopen week heb ik vooral veel gewerkt, tussendoor wat leuke dingen gedaan, naar de bios geweest en een dagje op de WinterFair doorgebracht!

Vanaf 6 december krijgen de vaste klanten in de salon een leuk kerstkaartje met presentje mee. Gewoon als bedankje voor het afgelopen jaar, vind ik leuk! Het schrijven van de kaarten was nogal een werkje, maar alles ligt weer klaar!


Knuffelen met Verschoor. Het is zo'n heerlijk beest!


Qua nagels was het deze week niet zo'n spectaculaire nailart week. Veel full colors of naturel/french manicures. Ook prima, maar niet heel bijzonder meer om te laten zien! De bovenste nailart met veertjes vind ik wel echt supergaaf geworden!

Stiekem was ik al voor 5 december begonnen met Kerstverlichting ophangen. Ik vind het zo onwijs gezellig!


In de salon heb ik wel netjes gewacht met Kerstversiering. Gisteren ben ik de hele dag bezig geweest met alle Kerstdecoraties in de salon. Tegelijkertijd ben ik weer begonnen met de collectie uitzoeken, lakken opruimen en de Helmers opnieuw indelen. De lades barsten echt uit zijn voegen dus ik ben meteen lakken aan het uitzoeken die in de bak voor de workshops kunnen!

Op de winterfair samen met mijn zus! Moeders was ook mee, maar die was weereens op zoek naar een wc haha!

Bij thuiskomst lagen deze twee supergave Meeki lakjes op mij te wachten! Ben erg benieuwd of het wat is!

Is ie niet onwijs cute?!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations