zaterdag 12 december 2015

[Gelnagels] Subtile Rhinestones!

Gisteren zagen jullie een vrije drukke nailart voorbij komen. Vandaag het compleet tegenovergestelde! Een vrij makkelijk te maken nailart met twee kleuren en rhinestones. Supereasy, maar erg mooi!

Er is hier gekozen voor twee kleuren. Eén subtiel kleurtje en een wat meer opvallendere kleur als accentnagel op de ringvinger!


Ik lakte alle nagels met een lichte roze lak, behalve de ringvingers. Op de ringvingers bracht ik een zilveren kleur aan van Essie. 

Op alle nagels (behalve de ringvingers, die zijn met het zilver al opvallend genoeg!) bracht ik een zilveren rhinestone aan. Deze heb ik zelf aangebracht met behulp van gel. Wil je rhinestones op de natuurlijke nagel, maak ze dan vast met een beetje nagellijm. Dat blijft vele malen langer zitten dan met alleen topcoat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations