vrijdag 4 december 2015

[Gelnagels] Halfway Rose Stamping

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is qua moeilijkheid wat moeilijker dan een gewone stamping nailart. Maar het resultaat vond ik zelf echt enorm leuk!

Wat ik gebruikt heb voor deze nailart:
- Lichtroze lak;
- medium roze lak;
- Donkerroze lak;
- Sponsje;
- Witte stempellak;
- Dashica plate met design;
- Stempel/Scraper.


Wanneer je deze nailart op de eigen nagels maakt begin je natuurlijk altijd met een basecoat. Daarna pak je het sponsje erbij. Op dit sponsje doe je de kleuren lichtroze, medium roze en donkerroze naast elkaar. Het sponsje hou je vervolgens schuin, dan pas dep je het sponsje schuin op de nagels om een schuine gradiënt te krijgen.

Wanneer de schuine gradiënt droog is kun je het design stempelen. Dit design komt van een Dashica plate af. Ik heb het design met een witte stempellak schuin over de gradiënt gestempeld om bovenstaand resultaat te krijgen. 

De nailart is wat lastig uitleggen, maar ik hoop dat jullie met behulp van mijn uitleg en de foto's er toch een beetje uit kunnen komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations