donderdag 24 december 2015

Christmasweek #3

Vlak voordat ik anderhalve week geleden naar de Kerstmarkt in Duitsland ging, wilde ik graag een leuke kerstnailart op mijn eigen nagels. Deze nailart is geïnspireerd op de foute kersttruien die helemaal terugkomen dit jaar. De nailart is wederom weer een combi van stamping nailart en handmade nailart!

Als basis gebruikte ik een mooi lakje met gouden shimmer van OPI en een paarse glitterlak van de Hema. Ik weet niet waarom, maar de laatste tijd heb ik iets met een afwijkende ringvingerkleur. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker kiezen voor één kleur.


Ik merk de laatste tijd trouwens echt goed dat ik maar weinig tijd voor mijn eigen nagels heb. Hierdoor kies ik vaak ook voor stempels, dit gaat snel en gemakkelijk. Maar dit laat meteen de realiteit ook zien, want nu is het opeens een stuk lastiger om netjes dunne lijntjes op mijn eigen nagels te tekenen. Zo blijkt weer: oefening baart kunst. En weinig oefening dus niet haha! 

Goed de ringvingers zijn in dit geval afwijkend. Over de paarse glitterlak stempelde ik een witte kerstboom afkomstig van een Dashica plate.

De andere nagels hebben allemaal een design à la foute kersttrui. Ik stempelde en tekende uit de losse hand. Zo zijn de sneeuwvlokjes, rendieren en sokjes bijvoorbeeld stempels. De lijntjes, en stipjes e.d. tekende ik uit de losse hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations