maandag 21 december 2015

Personal #51

De kerstdrukte is inmiddels in volle gang in de salon. Onwijs leuk, maar tegelijkertijd natuurlijk ook erg hard werken. Ik laat je alvast een voorproefje zien van de nagels welke ik o.a. gezet heb deze week. De aankomende week zal in het teken staan van kerst. Dus iedere dag een leuke nailart rond het thema kerst!

 Wij doen eigenlijk nooit iets met Sinterklaas, waardoor wij Kerst iets uitgebreider vieren. De cadeautjes liggen al volop onder de boom, net zoals die van Verschoor. Alhoewel Verschoor eigenlijk alleen de verpakking met lintjes leuk vind!

Zoals je al kunt zien was het dus een vrij drukke week. Maar wel erg leuk en afwisselend. Veel verschillende soorten nagels mogen zetten, van gelnagels tot gellak en gewone lak met nailart!

Na een lange dag natuurlijk lekker op de bank ploffen en knuffelen met Verschoor! Op naar de volgende drukke week!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations