woensdag 30 december 2015

[Gelnagels] CrossEyed Nailart

Als één van de laatste nailarts van 2015 wil ik jullie deze funny nailart niet onthouden! Cute scheel kijkende oogjes op een french manicure!

De producten welke je nodig hebt voor deze nailart:
- Zwarte lak;
- Eventueel hulpmiddelen voor de french manicure (plat penseel en remover gebruikte ik);
- dottingtool;
- Witte lak.


Bij deze nailart heb ik gebruik gemaakt van een nagelbedcover. Deze heb ik op de gelnagel gezet voordat ik de nailart begon. De eerste stap is het maken van de zwarte french. Ik deed dit uit de losse hand, de french trok ik straks met een plat penseel en remover. Vind jij guidelines prettiger, gebruik die dan!

De zwarte french laat je goed drogen voordat je verder gaat met de volgende stap. Je pakt witte lak met een dottingtool, als je het handig vind kun je wat witte lak op een papiertje doen en daar je dottingtool in dippen! Je zet twee grote stipjes op iedere french rand naast elkaar. Dit worden de oogjes.

Wanneer het wit droog is, doe je ditzelfde met zwart, alleen met een wat kleinere dottingtool! In de witte stipjes zet je op verschillende plekken zwarte pupillen, op deze manier krijg je schele oogjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations