donderdag 28 januari 2016

[Gelnagels] Abstract Nailart

Het leuke van nailart is het feit dat het niet altijd iets voor hoeft te stellen. Het hoeft niet realistisch te zijn, je kunt fantastische dingen maken met alleen maar de hulp van een simpele striper of dottingtool! 

Voor deze nailart heb je de volgende producten nodig:
- Medium Roze lak;
- Zwarte lak;
- Witte striper.


Stap 1: Maak met een roze lak een driehoekig vlak op de nagel. Aan de linkerkant, of aan de rechterkant (ik maak de handen altijd het tegenovergestelde, dus ik gebruik zowel links als rechts). Het roze vlak moet groter worden dan het zwarte vlak, dus doe niet zuinig qua kleur!

Stap 2: Maak nu een driehoekig vlak boven het roze vlak, zodat het lijkt alsof er een hoekige french ontstaat. Perfect recht hoeft niet aangezien je met een striper nog lijnen gaat trekken.

Stap 3: Zet langs het roze vlak een wit lijntje, doe hetzelfde langs de bovenkant van het zwarte vlak.
Stap 4: Als laatste zet je een parallel lijntje tegenover het bovenste witte lijntje van het zwarte vlak. De nailart goed laten drogen en aflakken met topcoat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations