zaterdag 23 januari 2016

[Gelnagels] Multicolored Full Lace

Bovenstaande nailart vind ik echt onwijs gaaf geworden! Een multicolored lace nailart over de gehele nagel!


De basis van deze nailart is een gradiĆ«nt in drie kleuren. Ik liet de kleuren nude, bordeaux en paars in elkaar overlopen. Ik bracht eerst een witte laag over de gehele nagel aan, dit doe ik meestal zodat de kleuren mooier overkomen! Vervolgens deed ik de drie kleuren op een sponsje en deze depte ik over de nagels. 

Toen het geheel droog was heb ik de stempel aangebracht. Ik heb hier gebruik gemaakt van een Dashica plate. Dit is een plate welke twee hele grote afbeeldingen heeft (een fijne en grove kantpatroon). Je kunt dan zelf steeds kiezen welk deel van de afbeelding je wilt stempelen. Superleuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations