vrijdag 22 januari 2016

[Gelnagels] DragMarble Accent

Wanneer je watermarble iets te lastig vind, dan is een dragmarble wellicht leuk om eens uit te proberen. Geen gedoe met water en het enige wat je nodig hebt is lak en een dottingtool!

Deze dragmarble nailart is een combinatie met french manicure. Ik maakte eerst een french manicure op alle nagels (dus ook op de ringvingers).


Vervolgens heb ik blauwe en paarse lak gebruikt. Ik zette twee stipjes paars en twee stipjes blauw op de nagels. Deze heb ik met een dottingtool heel subtiel een beetje door elkaar gemengd. Niet teveel doorroeren want anders mengen de kleuren gewoon met elkaar en krijg je een vieze vlek!

Om de nailart iets extra's te geven bracht ik met een striper twee witte lijntjes aan. Met een dottingtool en zwarte lak zette ik een rijtje stipjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations