dinsdag 5 januari 2016

[Gelnagels] Personalized Nailart

Het leuke van nailart is dat je echt alle kanten ermee opkunt. De nailart van vandaag is geheel persoonlijk gemaakt voor de dame die op dat moment 40 jaar zou worden. Dit gegeven heb ik in de nailart verwerkt!

Deze nailart is een combinatie van stamping en handmade. De gekleurde french en de 40 maakte ik met de hand. Het hartje is een stempel van een dashica plate.


Ik maakte eerst met witte lak een french manicure. Vervolgens deed ik paars en blauw naast elkaar op een sponsje. Deze depte ik over de witte french heen. Wanneer alles droog is maak je de french nog even een beetje strak met een plat penseel of remover. Of je gebruikt op voorhand guidelines, dan hoef je niets strak te trekken en alleen het plakkertje te verwijderen!

Wanneer de french geheel op zijn plek zat heb ik met een zwarte striper uit de losse hand schuin op de nagel het getal 40 gemaakt. Natuurlijk ietsje groter dan gepland, want het moest opvallen! De andere nagels heb ik voorzien van een door haar uitgekozen stempel van een hartje. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations