dinsdag 12 januari 2016

[Gelnagels] Stripes All The Way!

Met gekleurde stripers kun je onwijs veel verschillende patronen en nailarts maken. Ook vandaag weer een nieuwe variatie met streepjes!

Wat heb je nodig voor deze nailart:
- Rode glitterlak (China Glaze);
- Sponsje;
- Witte striper;
- Zwarte striper.


De basis is de natuurlijke nagel. Ik heb deze verstevigd met gel waardoor een basecoat niet nodig is. Gebruik je zelf gewoon je eigen nagels, gebruik dan een basecoat voor de hechting en tegen het verkleuren. Voor de eerste stap heb je het sponsje en de rode glitterlak nodig. Op een hoekje van het sponsje doe je wat lak, het sponsje dep je vervolgens random over de tips van de nagels om een gradiënt te maken. 

Vervolgens werk je steeds vanuit één punt van de nagels. Ik heb een punt links en rechtsonder gekozen. Vanaf dit punt zet je steeds om en om met wit en zwart streepjes. Uiteindelijk krijg je dan bovenstaand resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations