maandag 25 januari 2016

Personal #4

Good morning! Nope, de maandagochtend is ook niet mijn favoriete ochtend, maar natuurlijk is er wel werk aan de winkel. Mocht jij nou even lekker pauze hebben, dan kun je dit artikeltje even doorbladeren met wat foto's van de afgelopen week!

Deze week toch nog een aantal leuke nailarts kunnen maken! Op dit moment is het echt een topdrukte qua ziektes in het onderwijs. Voor mij betekent dat dus dat ik veel dagen voor de klas sta en wat minder tijd voor de salon heb. Vaak maak ik daardoor ook lange werkdagen, maar aangezien de nagels gewoon echt onwijs leuk om te doen zijn heb ik dat er wel voor over!

Cutie babypoes!


Zaterdag ben ik een dagje naar de vakbeurs uiterlijke verzorging in Gorinchem geweest. De beurs in Utrecht is helaas voor de nagelstylisten zo goed als ten einde (er staan nog maar ong 3 groothandels), dus werd het zoeken naar een ander. Ik moet zeggen dat deze beurs mij erg bevallen is! De samenvatting en aankopen kun je woensdag komen bekijken hier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations