donderdag 14 januari 2016

[Gelnagels] ItsyBitsySpiders

Ik ben een onwijze angsthaas wanneer het gaat om spinnen. Ik vind echt alles prima, maar spinnen... Daar krijg je mij prima mee aan het gillen. Ondanks dat ik een enorme angst voor spinnen heb, vond ik dit toch wel een onwijs leuke nailart!

De basis van deze nailart bestaat uit een gewone witte french manicure. Ik maak mijn french manicures gewoon met gel, maar wil je deze nailart namaken, dan kun je gewoon met witte lak een french maken!


Ik maakte voor deze nailart gebruik van de nieuwe Halloween plate van Dashica. Ik vind dit soort nailarts voor de afwisseling ook erg leuk, voor mij hoeft het niet perse Halloween te zijn! Ik stempelde over de witte french het spinnenwebpatroon. Dit is een full nail patroon dus met een plat penseel en remover heb ik de overtollige stempel van de nagel verwijderd.

Als laatste stap stempelde ik hier en daar nog een inimini spinnetje op de nagelbedden om de nailart helemaal af te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations