zaterdag 16 januari 2016

[Gelnagels] Classic French met Stempel

Een gewone klassieke french kan best mooi zijn op de nagels, maar iets simpels als  een stempel kan de nailart net wat origineler laten overkomen! Supereasy om te doen, maar anderen denken dat er echt uren tijd aan de nagels is besteed ;-)

De basis van deze nailart is dus gewoon een klassieke french manicure. Ik maakte de french manicure met behulp van gel, de nagels zijn verder geheel natuurlijk, er zit enkel een laag gel ter versteviging op de natuurlijke nagel. Ideaal voor wanneer je eigen nagels snel scheuren!Wanneer de witte french manicure klaar is en goed droog is kun je verder met het stempelen. Ik liet deze dame zelf een stempel uitkiezen, de stempel komt van een Dashica plate. Ik heb de afbeelding gestempeld met een donkerroze lak van Catrice (the pinky and the brain).Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations