vrijdag 1 januari 2016

[Video] Gelnagels 2015 #2

Happy New Year!


Het jaar is voorbij gevlogen, letterlijk! Er is zo onwijs veel gebeurt en het is altijd leuk om daar even op terug te blikken!

Voor mij was het een jaar waarin ik na vier jaar HBO studeren eindelijk mijn diploma behaalde. Ik kon direct aan het werk als leerkracht en kon daarnaast parttime in mijn eigen salon blijven werken. Eigen baas en flexibele inval. So far bevalt dit echt onwijs!


Gisteren liet ik jullie al #1 zien van de gelnagels uit 2015. Vandaag deel 2!

Enjoy! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations