dinsdag 26 januari 2016

[Gelnagels] Black& White Stamping

Deze onwijs gave nailart is echt supereasy om te maken wanneer je de juiste producten bij de hand hebt. Het ziet er echt heel ingewikkeld uit, maar in real life is het gewoon één kleur met stempel!Voor de basis van deze nailart is gekozen voor een wat zachtere, maar wel goed dekkende witte kleur. Mocht je het felle witte mooier vinden kun je deze natuurlijk ook gebruiken. Ik heb een zachte witte suede lak van Catrice gebruikt, zo'n vierkant flesje (sorry ik ben echt slecht in de namen onthouden!). Ik bracht twee laagjes van de lak aan over de gehele nagel. 

Over de gehele nagel stempelde ik een kantendesign met een zwarte stempellak. Ik heb hier een nieuwe plate van Dashica voor gebruikt. Deze plate heeft twee grote vierkante afbeeldingen welke je in delen op de nagel kan stempelen, de één een wat fijner kanten design, de ander wat grover. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations