woensdag 27 januari 2016

[Vakbeurs] Shoplog + Ervaring!

Afgelopen weekend ben ik een dagje naar de vakbeurs uiterlijke verzorging in Gorinchem geweest. Voor mij de eerste keer, aangezien ik normaal gesproken altijd tweemaal per jaar naar Utrecht toeging. Helaas is de beurs in Utrecht helemaal veranderd waardoor deze niet interessant meer was voor mij als nagelstylist. Op zoek naar iets anders dus! Een paar weken geleden kreeg ik van één van de exposanten een uitnodiging voor deze beurs binnen en zo gezegd zo gedaan.. Ik ging op zaterdag 23-1 op weg naar Gorinchem!

Deze beurs was duidelijk een stuk kleiner dan die in Utrecht, maar wel erg knus en gezellig. Qua nagels was er in ieder geval volop keuze en zo kon ik dus mooi een groot deel van mijn inkopen doen!

16 Februari ga ik weer een specialisatie cursus doen, dit keer de one stroke techniek. Ik spotte een leuk nailart bord waar ik de tips op kan laten zien, ideaal voor deze training en de resultaten dus! Verder sloeg ik vloeistoffen, penselen, tips, tipknipper, vijlen, vellentang, armsteun en white blocks in!De cursus one stroke ga ik volgen bij Crystal Nails. Toevallig stond er ook een stand van Crystal Nails op de beurs, dus ik kon alvast wat voor informatie opdoen en alvast wat dingetjes aanschaffen. Aangezien de one stroke techniek gedaan wordt met acrylverf besloot ik alvast wat verfjes in te slaan! Super behulpzame dames!

Er stond ook een stand van Golden Rose. Qua nagellak vind ik dit echt één van de leukste merken! Qua glitters hebben zij echt onwijs leuke lakken! Dit keer nam ik wat matte lakken mee, wat Jolly Jewel lakken en een Carnaval lak. Ik heb stiekem ook het geluk dat de groothandel van Golden Rose bij mij in de stad zit. So far probeer ik deze nog angstvallig te vermijden aangezien het mij anders een hoop geld gaat kosten haha!

Bij Konad Benelux spotte ik deze supergave stampingplate! Aangezien ik best wel wat vraag heb naar skull nailarts leek deze plate mij wel praktisch. De Konad plates zijn niet goedkoop, maar deze vond ik echt als uitzondering helemaal gaaf!

Verder kocht ik nog een flesje liquid tape (ga ik nog een artikel over maken!) Nagelriemolie, nagellijm, glitters, nailart penseel, en een thermo gellak (die ik na het testen toch niet zo heel geweldig vind)..

Verder kocht ik bij Deconail weer een voorraadje gellak. Ze hadden een leuke aanbieding, dus kocht ik maar wat extra kleuren (ja slap excuus ;-) ). Als reserve ook meteen een nieuwe base- en topgel!
 

2 opmerkingen:

  1. Leuke spullen heb je gekocht! Lijkt mij ook wel leuk een keer naar zo'n beurs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook echt onwijs leuk, vooral omdat heel veel groothandels gewoon gezellig bij elkaar staan en je overal kunt snuffelen. Wel is het zo dat dit soort vakbeurzen enkel bezocht kunnen worden door mensen welke werkachtig zijn in deze sectoren (schoonheidsspecialisten, kappers, nagelstylisten) en je hebt een KVK inschrijving nodig om toegang te verkrijgen..

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations