dinsdag 17 maart 2015

[Gelnagels] Butterfly, Fly Away!

Vandaag heb ik een leuke vlinder nailart voor jullie klaarstaan! Ik maakte deze op gelnagels en maakte gebruik van stampingplates. De french manicure maakte ik wel uit de losse hand, verder is dit dus een gestempelde nailart waarbij ik meerdere plates en afbeeldingen met elkaar combineerde!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:

- Revlon -Sequin (zilveren lak);
- Penseel met remover;
- Born pretty store stampingplate- BP-34;
- Tian Xin-22 Stampingplate.


Ik begon eerst met het maken van de basis van deze nailart. De duimen en ringvingers lakte ik met één laagje Revlon-Sequin en met deze zelfde lak maakte ik op de overige nagels een french manicure. De french manicure trok ik nog even mooi rond met een penseel en remover. Op de duimen en ringvingers stempelde ik de full nail image van BP-34, welke een supergave plate is. Onderaan het artikel vind je btw een kortingscode waarbij je deze plate met 10% extra korting kunt kopen!

Op de overige nagels stempelde ik random vlinders welke van Plate Tian Xin-22 afkomt, deze plate kocht ik via Ebay. Iedere nagel is zo een beetje anders, maar door de kleurencombinaties en de afbeeldingen past deze toch erg goed bij elkaar!


Mocht je nou interresse hebben gekregen in de Born Pretty Store plate BP-34, dan kun je deze met 10% extra korting kopen in de webshop wanneer je bij coupon code invult: NCNLK31. Ik vind de plate een echte aanrader! De kortingscode is overigens echt voor jullie bedoeld, ik verdien daar niets aan! Oh en trouwens, Born Pretty Store heeft altijd gratis verzendkosten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations