maandag 30 maart 2015

Personal #13

Goedemorgen! Een nieuwe maandag en een nieuwe dag met vies herfstig weer... Ik ben echt weer toe aan een mooie lente, helaas nog eventjes wachten... Natuurlijk deze week ook weer een persoonlijk artikel!
Afgelopen maandag heb ik een cursusdagje bij Young Nails gehad voor de Mani-Q. Weer veel geleerd en ervaringen opgedaan!

 Wat een leven. Lekker slapen op een zacht kussentje, geen verplichtingen, helemaal niks!

Afgelopen week een wat rustigere week gehad in de salon. Zo heb ik weer het één en ander voor mijn studie kunnen doen! Aankomende week zit al helemaal vol, dus dat wordt nog een uitdaging om goed te plannen!

Zo schattig hoe Verschoor altijd met zijn pootjes ligt!

Het weekend was alleen maar regen regen en nog meer regen. Al maanden lag er nog een doos met oreo cupcakes in de kast dus ik besloot deze maar te maken. Achteraf vond bijna niemand ze te eten haha!

Gaaaaap! Met deze foto sluit ik de post weer af. Op naar een megadrukke week!
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations